els serveis

Els serveis que oferim

RESERVA ANTICIPADA: Vostè pot reservar un taxi a un dia i hora en concret.

SERVEI ADAPTAT MINUSVÀLIDS: Disponobilitat total, viatjar ja no serà un problema.

SERVEI MUTUES I CLINIQUES: Desplacem els seus clients de mobilitat reduïda sense problemes allà on precisin.

AGENCIES DE VIATGES : Ens adaptem a les seves necessitats per a recollir grup de viatgers en port o aeroport i dur-los al lloc designat.

ASSISTENCIA EN CARRETERA: Col.laborem amb asseguradores en aquest servei. Disponibilitat 24 hores, 365 dies a l´any.

RECOLLIDA EN PORT I AEROPORT (AMB CARTELL): Si vostè necessita recollir un familiar o client, facilitant-nos les dades del vol i la Terminal d´arribada, estarem esperant a aquesta persona amb un cartell identificador amb el seu nom o logotip d´empresa.

PAQUETERIA: Unes claus, unes escriptures, un objecte de valor, la peça d´aquella màquina que té desocupada i necessita engegar-la ja, nosaltres la hi recollim en qualsevol punt i li lliurem on vostè precisi en temps record.

VISITES GUIADES I COMPRES: Visites per la ciutat de Barcelona i voltants, visites turístiques ( Montserrat, Museu Dalí, Colònia Güell, etc...) o de compres a la Roca Store , El Corte Inglés, Illa Diagonal, Andorra, etc...

FACTURACIÓ MENSUAL EMPRESES I CLIENTS ABONATS A 30 I 60 DIES: Simplifiquem la gestió comptable resumint tota la despesa en una sola factura, i així, vostè pot deduïr impostos en les seves declaracions. A més li permetrà tenir un major control sobre les despeses.

SERVEI COMPANYIA CLIENTS: Acompanyem el client en la seva estada en la ciutat, estant a la seva disposició el temps que requereixi. Facturació per hores tant taxi adaptat com convencional, o 9 places.

SORTIDES NOCTURNES: Us acompanyem en comiats de solter/a, festes privades, sopars d´empresa, aniversaris, etc...

CELEBRACIONS (NOCES, BATEJOS, COMUNIONS): Transportem en grup als teus convidats que no disposin de vehicle propi, amb recollida i retorn en el lloc acordat.

TRANSPORT INFANTIL: Descansa que nosaltres els duem al col.legi, al poliesportiu, classes extraescolars, transport d'equips esportius... i els retornem al punt de sortida.

 


 

 

 

 

 

 


 
 
Albert i Eric - Business Cars © 2007 - Eric i Albert